PAL oprichters en programmaleiders


De begeleiding van de PAL opleiding wordt gekenmerkt door rijke ervaring en excellente kwaliteit van begeleiding. De begeleiders belichamen ieder afzonderlijk en in samenspel waar de opleiding over staat en voor gaat.

De oprichters van PAL zijn tevens de programmaleiders in het eerste en tweede jaar van de opleiding. Beiden hebben decennialange leidinggevende ervaring in het coachen van leiders en (aanstormend) coaches, teams, projecten, leiderschapsprogramma’s en organisaties


Hein Gubbels


Hein Gubbels (1955) heeft zijn droom werkelijkheid zien worden: het bijdragen aan ontwikkeling van groepen mensen, die ernaar verlangen een wezenlijke bijdrage te leveren aan kwaliteit van hun leefwereld. Hij is senior coach voor leiderschapsontwikkeling, facilitator van besturen en managementteams, leider (op interim basis) van complexe organisaties en schrijver.


Paulien Assink


Paulien Assink (1955) heeft als levensmissie het creëren en faciliteren van omgevingen waarin mensen in contact komen met hun authentieke kern en van daaruit het beste kunnen geven aan zichzelf en hun omgeving. Zij is oprichter en reisleider van diverse leiderschapsprogramma’s (onder andere PAL, CALL, Business Controlling Academy PVM, Samenspel bij Erasmus MC) , seniorcoach en auteur van diverse boeken. Zij is actief in het internationale bedrijfsleven in het ontwikkelen en begeleiden van innovatieve programma’s waarbij leiderschapsontwikkeling geintegreerd wordt met businessinnovatie.Stichting PAL


Ideële karakter

Om het ideële karakter te benadrukken is de Stichting PAL in het leven geroepen. De Stichting heeft ten doel deze opleiding mogelijk te maken en eventuele revenuen beschikbaar te stellen voor leiderschapsontwikkeling binnen de community en/of ontwikkeling van nieuw leiderschap in de derde wereld. Ieder jaar wordt een bedrag geschonken aan leiderschapsontwikkeling in de derde wereld.

Topkwaliteit

De Stichting PAL wil topkwaliteit leveren tegen betaalbare prijzen.
Deelnemers krijgen de beste kwaliteit in begeleiding, ervaringsmogelijkheden, theoretisch inzichten, oefenmogelijkheden en materialen tegen een redelijke prijs. Er worden drie deelnametarieven gehanteerd: een tarief voor organisaties die voor de deelnemer de deelnamekosten betalen, een speciaal tarief voor organisaties met een educatieve of zorgdoelstelling en een tarief voor zelfstandigen en jonge leiders die het programma zelf willen of moeten betalen.

Gedachtengoed van PAL