PAL Experience is een inspirerende en bevrijdende ervaring voor mensen die het beste in zichzelf verder willen ontwikkelen om een kwalitatief hoogwaardig leven te leiden; een leven in overvloed voor zichzelf en met anderen in een turbulente wereld vol mogelijkheden. Tijdens een tweedaagse ‘reiservaring’ op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie van je leven ervaar en ontwikkel je het vermogen om:

  • ontspannen en krachtig aanwezig te zijn in uitdagende, veeleisende situaties,
  • beter voor jezelf te zorgen en daarbij zo nodig grenzen aan te geven om zo zorgvuldig en duurzaam mogelijk met je persoonlijke bronnen en kwaliteiten om te gaan,
  • beter te luisteren naar wat je intuïtie en hart je te zeggen hebben en hiervoor te gaan staan,
  • met een open mind waar te nemen wat er op een dieper niveau aan de orde is,
  • bewuster te worden van je callingen hoe dit je sociaal en maatschappelijk aanwezig zijn kan verdiepen en verrijken,
  • meer helderheid te krijgen over het pad van manifestatie van je dromen en de stappen die je kunt nemen om deze te concretiseren.

Deze tweedaagse wordt beleefd als een persoonlijke reis naar binnen, om des te krachtiger naar buiten zichtbaar te maken wie je bent, waarvoor je staat, wat je mogelijk maakt en nog zult realiseren.

IMGP9900 Deelnemers

Deelnemers komen uit alle hoeken van de samenleving en hebben veelal leidinggevende of bestuurlijke functies in het bedrijfsleven of in andere sectoren van de samenleving (overheid, zorg, onderwijs, wetenschap)

Data, locatie en kosten

De komende PAL Experience zal plaatsvinden in het prachtige kloosterhotel Zin in Werk te Vught. De volgende dagen staan gepland: vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018. De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers v/m. Deelname zal plaatsvinden op volgorde van aanmelding.

De kosten van deelname aan deze Experience zijn € 750,- (excl. btw) inclusief overnachting, lunches, diner, drankjes en het boek ‘Een wereld vol mogelijkheden’.

Overigens kan PAL Experience ook ‘in company’ op maat worden aangeboden. Bel voor meer informatie met een van de begeleiders om de mogelijkheden te bespreken.

Brochure: PAL Experience 2 en 3 november 2018