Hoe gebruik ik bureaustoelen?

Sofie Sanders

"Wat denk je dat je wilt? Wil je er een die niet valt, of een die comfortabel is, of een die op jou lijkt?"

Maar dan zullen mensen me vaak iets heel anders vertellen: "Ik wil naar een bar met mijn bureaustoel".

Het goede nieuws is dat het volledig mogelijk is om bureaustoelen op vele manieren te gebruiken. Het probleem is dat je verder moet gaan dan mijn artikel Hoe bureaustoel in bar te gebruiken om u te laten zien hoe u het meeste uit uw bureaustoel halen. In deze post zal ik delen met u een aantal eenvoudige tips over hoe je de beste bureaustoelen in uw markt te vinden:

Kies een goed merk

Als je een bureaustoel krijgt, moet je jezelf twee belangrijke vragen stellen: Wat vinden de klanten er leuk aan? En wat is het prijskaartje dat u betaalt voor dat product? Als je veel mensen hebt, moet je kiezen voor een merk van hoge kwaliteit zoals Herman Miller, of een van de andere merken die hoogwaardige bureaustoelen maken: Herman Miller, Dillard's en Nordstrom.

De reden waarom Herman Miller en Dillard's zijn goede merken is omdat ze zeer sterke en gevestigde merknamen. De meeste klanten weten van hun merk, maar ze kennen de namen van alle andere merken niet in hun line-up. Zo u niet zeggen welke van deze merken goed is voor uw markt. In tegenstelling, wanneer u een goede kwaliteitsbureaustoel in uw markt zoekt, zult u waarschijnlijk in contact met alle andere merknamen moeten krijgen. In vergelijking met Eettafel Zwart Rond is het dus merkbaar nuttiger. Ik zou u aanraden om een enquête te doen. Ga naar Google en zoek naar vergelijkbare merken (zodat je achterhalen welke het beste zijn voor je markt) en ga dan naar Facebook, Pinterest en Twitter. Het duurt slechts een minuut om de vragenlijst in te vullen en erachter te komen welke van de merknamen je echt belangrijk vindt. Dit maakt het uiteraard nuttiger dan bureaustoel Test. Geeft u om merknamen die in uw markt zijn? Hou je van merken die hetzelfde zijn als de andere in uw markt? Zo ja, waarom bent u geïnteresseerd in hen? In de eerste ronde van de enquête vragen we u ook: Wat zijn de merknamen en waarom wilt u ze? Je zult het moeten opschrijven.