Noblechair EPIC voor welke hoogte?

Sofie Sanders

6-5, niet 6-4. Omdat ik een heel klein persoon ben.

Wat is de hoogte van de Noblechair EPIC? Ik hoop het gemakkelijk zal zijn om te verklaren hoe het van andere bureaustoelen met zijn dik en dik materiaal verschillend is. Noblechair EPIC kan verschillende hoogtes hebben: 7-7,5 of 7-8. In dit artikel zal ik delen hoe we gemakkelijk de hoogte van deze Noblechair EPIC kunnen meten.

Laten we beginnen met de metingen. Eerst heb je een meetlint nodig. Daarvoor kun je de volgende kiezen: een kleine witte liniaal is genoeg, je ook het potlood, de tape of je vingers gebruiken. Ik gebruik de tape voor dit doel. Een internlinktestrapport weergeven. Hiervoor zullen we een liniaal en de liniaal gebruiken. Nadat u de lengte van de stoel die u wilt maken, noteer het op het meetlint. Vervolgens meet je je hoofd. Deze meting is een beetje moeilijk omdat het hoofd is vrij groot, vooral als je gaat zitten. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Babybed Aan Bed Ouders. Je moet meten vanaf de bovenkant van je schedel tot de onderkant van je neus, net als wanneer je een kijkje nemen op een foto van je hoofd. Vergeet ook niet om de liniaal eruit te halen als je in het midden van de meting komt. Het is gemakkelijker om de liniaal te gebruiken, maar dat is een ander artikel. Als u een liniaal gebruikt, u deze gebruiken. Als je hoofd is ongeveer de grootte van een basketbal en je hebt een hoofdband, dan kun je het doen op de gemakkelijke manier, en meten met een meetlint. Het is niet echt zo moeilijk, als je gewend bent om te meten. Hoe gebruik je bureaustoelen? Als u hetzelfde wilt doen, dan moet je worden gebruikt om te meten, of je zult niet ontdekken hoe moeilijk het is. Voor mij, mijn hoofd is echt klein, ik ben 5'2 " hoog. Met mijn hoofdband, kan ik de liniaal gebruiken en het is echt makkelijk. Maar wat als mijn hoofd is een beetje groter, zoals 9 "hoog? Wat meet je dan met je liniaal? Het lijkt misschien op een kleine hoofdband, maar dat is een slechte zaak, want het zal de stoel moeilijk te gebruiken, en je kan iets breken, zoals een hoofdband. In vergelijking met bureaustoel is het merkbaar meer aan te bevelen. Dus, ik gebruik altijd mijn hoofdband, en ik probeer gewoon zo dicht mogelijk te meten.

Hier meet ik met mijn hoofdband. Het is heel eenvoudig, maar je moet weten hoe te meten in de eerste plaats. Ik meet de lengte van de rand van de hoofdband tot mijn schouder.