Welke soorten bureaustoelen bestaan er?

Sofie Sanders

Geen. En dus werk ik hard om daar achter te komen. Maar eerst een beetje achtergrond. In 2010 besloot ik een blog te schrijven over het type stoelen dat je ziet in kantoren over de hele wereld. Mijn doel was om een nuttige, interessante en leuke website te maken met content die mensen graag willen lezen. Ik heb nog nooit een baan in de meubelindustrie, dus ik dacht dat dit zou een gemakkelijke manier om het te doen, maar ik besefte al snel dat ik niet in staat zou zijn om mijn mening te geven over elk type stoel zag ik of hoor over (tenzij ik kon echt mezelf overtuigen om objectief te zijn over dingen die volledig subjectief). Dus wendde ik me tot een expert. Dus dat is waar ik kwam met het idee om het type stoelen meest voorkomende in het kantoor te vinden, en om een blog over te maken. Hoe gebruik je bureaustoelen? Ik wilde beginnen met een basisanalyse en vervolgens geleidelijk het onderwerp uit te breiden naar andere soorten. Dus het was alleen maar natuurlijk om een database van bureaustoelen te creëren en om uit te vinden hoeveel de markt waard is. Ondertussen heb ik besloten om wat onderzoek te doen over de markt. Ik vond een grote bron over de waarde van verschillende soorten stoelen door een auteur in de Nederlandse taal (http://www.pimpelektivel.nl/informatie/article/1206/klooster-kompensieren). Ik besloot om het te gebruiken en in de loop van twee jaar verzamelde ik de gegevens. Het bleek dat de prijzen van bureaustoelen geen big deal zijn omdat we allemaal weten dat het meest voorkomende type bureaustoel degene is die een harde metalen stoel heeft. U ziet, er zijn een aantal producten die zijn gemaakt van kunststoffen, hout of leer. Maar de enigen die een groot probleem zijn die met plastic stoelen. Deze stoelen zijn echt niet duurzaam vanwege de wrijving die ze produceren tussen de benen en het lichaam van de stoel. En de duurste bureaustoel die u kopen heeft een harde plastic zetel en een plastic been. Dat is de manier om te gaan als je wat geld wilt besparen en een bureaustoel wilt krijgen die van de beste materialen wordt gemaakt. Dus, ik heb de gegevens verzameld en ik heb de gegevens gepubliceerd op mijn blog (over bureaustoelen, zie hier). Laten we de resultaten eens nader bekijken.

Een paar dingen om op te merken: ten eerste, als we praten over de hoeveelheid frictie waar we het over hebben. Ook kan bureaustoel Test een start-up zijn. Als je twee stoelen hebt en gaat zitten, ga je heen en weer. Dat noemen we frictie. Ten tweede, als we zeggen dat je twee stoelen hebben met dezelfde hoeveelheid wrijving, bedoel ik dat de afstand tussen de stoelen minder moet zijn dan de hoogte van één stoel. Dus bijvoorbeeld als je in een stoel staat en dan naar een stoel gaat die minder is dan jij, zul je nog steeds bewegen. En de stoel die dezelfde hoogte heeft als degene waar je in zit zal niet bewegen. Dus, we willen een goede hoeveelheid wrijving te vinden voor een stoel.